سیصد و سی و پنجمین جلسه هیئت مدیره مجمع خیرین کشور روز چهارشنبه ۲۳ آبان ماه ۱۴۰۳ برگزار شد.
در ابتدای جلسه، آقای کارگری، نایب رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین کشور ضمن اشاره به نتایج سومین دوره انتخابات مجمع خیرین استان تهران که در روز ۲۲ آبان ماه در جمعیت هلال احمر تهران برگزار گردید، از سازمان هلال احمر برای همکاری در برگزاری این انتخابات تشکر کرد.
در ادامه حبیب الله بوربور مصوبات جلسه قبل هیئت مدیره در خصوص مکاتبه با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص جانمایی همراه سرا در بیمارستان هایی که فاقد همراه سرا هستند و همچنین ایجاد شبکه ملی همراه سراها و مکاتبه با وزارت کشور در خصوص ایجاد نمایندگی در کشور امارات را از اعضای جلسه پیگیری کردند. موضوع ساخت خوابگاه دانشجویان دختر دانشگاه شهید بهشتی موضوع دیگری بود که رییس هیئت مدیره مجمع از آقای اسدی درخواست کرد برای پیگیری از شهرداری و در صورت لزوم جلسه با آقای چمران برای رفع این مشکل اقدام نماید.
در ادامه جلسه جناب آقای محمد حسین رضایی، مشاور ارشد هیئت مدیره مجمع خیرین کشور گفت: مصوبات جلسات هیئت مدیره باید به عنوان برنامه راهبردی تلقی شود و از طریق سامانهای پیگیری گردد. وی افزود در این خصوص جدول اجرایی اهداف تهیه شده و ۱۵ هدف اختصاصی و فعالیتهایی که منجر به تحقق این اهداف میشود ، تعیین شده است و براساس آن هر یک از اعضاء براساس علاقمندی، ظرفیتها و توانمندیهای خود مسئول پیگیری آن موضوع میشوند.
در ادامه جلسه هر یک از اعضاء نسبت به انتخاب یکی از اهداف و مسئول اجرا و پیگیری آنها تبادل نظر کردند و مقرر شد مسئول پیگیری ایجاد نظام جامع هوشمند حامی و نیازمند آقای دکتر ولیئی، مسئول ایجاد نظام ارزیابی مؤسسات خیریه با موضوع بهداشت و درمان جناب آقای دکتر اسدی و مسئولیت پیگیری اهداف کلان این موضوع بر عهده آقای ریاحی باشد.
مجری ایجاد مجامع استانی، حمایت از موسسات خیریه، اشاعه فرهنگ خیر و نیکوکاری و وقف، اعتمادسازی و افزایش سرمایه اجتماعی برای مردم، معافیت مالیاتی مؤسسات خیریه، ایجاد پایگاه مطالعاتی و پژوهشهای حوزه خیر، شناساندن مجمع به داخل و خارج، اقتصاد خیر، ایجاد سامانه خیر و احسان، اجرای طرح روزی به یاد دیروز و پیگیری طرح نذر تخصص به ترتیب آقای سلیمی، آقای ریاحی، بنیاد خیریه آلاء، آقای صمدیان، آقای ریاحی، خانم دکتر ریاضی، آقایان تقی پور و سلیمی، بنیاد خیریه آلاء، آقای ریاحی و جناب مهندس بوربور و خانم دکتر ریاضی شدند.
در پایان جلسه از کتاب زندگی و کارنامه خیّر مدرسه ساز، جناب آقای محمدتقی داورپناه که به همت آقای حسن حمزه زاده تهیه شده است، رونمایی شد.
بدون دیدگاه