تدوین طرح هنردرمانی در مجمع خیرین کشور / ضرورت حمایت از تولیدات شرکت‌های دانش‌بنیان برای کاهش بیماری دیابت

05:09610

سیصد و سی و هشتمین جلسۀ هیئت‌مدیرۀ مجمع خیرین کشور، چهارشنبه ۱۴ آذرماه برگزار شد و در آن، موضوعاتی همچون تدوین طرحی برای استفاده از ظرفیت هنردرمانی، حمایت از تولیدات شرکت‌های دانش‌بنیان برای کاهش دیابت، حمایت از مؤسسات حوزۀ پیشگیری از بیماری‌ها و تشکیل مجمع خیرین حمایت از بیماران دیالیزی مطرح شد.

 در ابتدای این جلسه دربارۀ دستورالعمل ایجاد نمایندگی‌های مجمع خیرین کشور در استان‌ها بحث و گفت‌گو به عمل آمد و مقرر شد کمیته‌ای متشکل از آقایان ولیئی، رضایی و دلشاد دربارۀ بازنگری در دستورالعمل مذکور بررسی کارشناسانه داشته باشند.

پیگیری هم‌افزایی میان موسسات حامی کودکان بازمانده از تحصیل

 در ادامه، مهندس حبیب‌الله بوربور؛ رئیس هیئت‌مدیرۀ مجمع خیرین کشور بر پیگیری هم‌افزایی میان مؤسسات حامی کودکان بازمانده از تحصیل تأکید کرد و گفت: مجمع خیرین کشور باید مثل نخ تسبیح بتواند انسجام و هم‌افزایی لازم میان مؤسسات و گروه‌های فعال در زمینۀ بازماندگان از تحصیل را ایجاد کند.

 وی تأکید کرد: لازم است از ظرفیت مجمع خیرین حامیان بازمانده از تحصیل که توسط آقای مقیمی و همکاران ایشان مدیریت می‌شود و نیز از ظرفیت  جمعیت مادران نشاط و امید که هفتۀ گذشته در این جلسه به معرفی خود پرداختند، برای هم‌افزایی استفاده شود. ضمن اینکه حتماً باید با وزارت آموزش و پرورش مذاکره شود و تا زمانی که این وزارتخانه به طور کامل حمایت نکند، فعالیت‌ها اثربخش نخواهد بود.

ضرورت شبکه‌سازی و احیای شبکه‌هایی که فعال نیستند

 محمدحسین رضایی؛ مشاور ارشد هیئت‌مدیرۀ مجمع خیرین کشور نیز بر ضرورت شبکه‌سازی میان همۀ خیریه‌ها تأکید کرد و گفت: یکی از اقدامات خوب در زمان مسئولیت دکتر ایازی در معاونت اجتماعی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ایجاد ۳۰ شبکه میان خیریه‌ها و سمن‌ها بود. این اقدام امروز باید پیگیری شود و شبکه‌هایی که فعال نیستند هم احیا شوند.

 وی همچنین بر ضرورت پیشگیری از بیماری‌ها در سطح کشور و غربالگری دانش‌آموزان در طرح نذر تخصص تأکید کرد و گفت: پیشنهاد می‌کنم که هر هفته نمایندگانی از مجمع خیرین کشور با انجمن‌های فعال در حوزۀ پیشگیری از بیماری‌ها ملاقات و گفت‌وگو داشته باشند. همچنین پیشنهاد می‌کنم که دکتر محمد جهانگیری، مدیرعامل مؤسسه خیریۀ مکسا که در زمینۀ پیشگیری از بیماری‌ها تلاش‌های خوبی داشته‌اند، به یکی از جلسات هیئت‌مدیره دعوت شوند و طرح خود را ارائه کنند.

پیگیری تشکیل مجمع خیرین حمایت از بیماران دیالیزی

 در ادامه این جلسه، دربارۀ ابعاد تشکیل مجمع خیرین حمایت از بیماران دیالیزی که هفتۀ گذشته از آن سخن به میان آمد، بحث و گفت‌وگو بعمل آمد.

 مهندس بوربور؛ رئیس هیئت‌مدیرۀ مجمع خیرین کشور با بیان اینکه لازم است بیمارستان‌هایی که بخش دیالیز ندارند، به این بخش مجهز شوند، گفت: می‌توان از ظرفیت خیریه‌ها و خیرین، با محوریت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای این امر استفاده کرد. برای تشکیل این مجمع می‌توان از شخص وزیر بهداشت و رئیس‌جمهور نیز کمک گرفت.

 در این راستا، مقرر شد کمیته‌ای متشکل از آقایان بدخشان، ولیئی، رضایی و خانم ریاضی، جوانب موضوع را در جلسه‌ای تخصصی بررسی کنند.

تدوین طرحی برای استفاده از ظرفیت هنردرمانی

 در ادامه، دکتر طاهری رئیس دانشکده علوم نظری دانشگاه هنر به ارائه مطالبی دربارۀ اهمیت و تأثیر هنردرمانی در بهبود بیماران پرداخت. بر این اساس مقرر شد ایشان طرحی مکتوب، تدوین و ارائه کند تا در صورت تأیید هیئت‌مدیره مجمع خیرین کشور، این طرح پیگیری شود و در صورت نیاز از طرق  دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس‌جمهور هم پیگیری شود.

حمایت از طرح تولید شیرین‌کنند‌ه‌های پروتئینی که منجر به کاهش و کنترل دیابت می شود

 در انتهای این جلسه، نمایندگان شرکت کارین فرایند سینا به ارائه مطالبی از دستاوردهای خود پرداختند. این شرکت از ۱۰ سال پیش تاکنون در زمینۀ تولید شیرین‌کنند‌ه‌های پروتئینی که منجر به کاهش و کنترل دیابت در کشور می‌شود، فعالیت دارند. مقرر شد هیئت‌مدیرۀ مجمع خیرین کشور چگونگی حمایت از ظرفیت این شرکت ایرانی و اتصال آن با وزارت بهداشت، خیرین و سرمایه‌گذاران را بررسی کند.

لینک کوتاه
https://mkhk.ir /?p=7593

بدون دیدگاه

پاسخ دهید

فیلدهای مورد نیاز با * علامت گذاری شده اند