سیصد و سی و هفتمین جلسۀ هیئتمدیرۀ مجمع خیرین کشور، چهارشنبه ۷ آذرماه برگزار شد و در آن موضوعاتی همچون تشکیل مجمع خیرین حمایت از بیماران دیالیزی و همافزایی در حمایت از کودکان بازمانده از تحصیل مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
مهندس حبیبالله بوربور؛ رئیس هیئتمدیره مجمع خیرین کشور در ابتدای این جلسه به گفتوگوی خود با رئیسجمهور اشاره کرد و گفت: در جلسهای که با جمعی از فعالان احزاب به دیدار رئیس جمهور رفتیم، فرصتی پیش آمد تا دربارۀ امور خیریه نیز سخن بگویم. مقرر شد که مجمع خیرین کشور به زودی جلسهای با ریاست جمهور داشته باشند. رئیس جمهور انصافاً دلسوزانه کارها را پیگیری میکنند و امیدوارم موفق باشند.
وی همچنین به دیدار خود با استاندار تهران اشاره کرد و گفت: استاندار تهران، شخصیتی توانمند و فراجناحی با اشراف بالا به مسائل تهران است و تصمیم داریم از ظرفیت ایشان برای تسهیل امور خیر استفاده کنیم. لذا از ایشان دعوت کردیم تا در یکی از جلسات هیئتمدیره مجمع خیرین کشور در خدمتشان باشیم.
در ادامه این جلسه، مواردی از مصوبات هفتههای گذشته همچون: مکاتبه و پیگیری موضوع جانمایی همراهسرا در بیمارستانهای دولتی از وزارت بهداشت، مکاتبه و پیگیری بهرهبرداری مناسب از فضاهای موجود در مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی جهت ادامه طرح نذر تخصص، بررسی نیازهای بیمارستانهای دولتی استان چهارمحال و بختیاری و تلاش در جهت رفع نیازها از طریق جذب مشارکت خیرین در حد ممکن، هماهنگی تشکیل همایش خیرین استان چهارمحال و بختیاری مقیم مرکز و اجرای طرح نذر تخصص در استان چهارمحال و بختیاری با همکاری دانشگاه علوم پزشکی استان، مورد بحث و پیگیری قرار گرفت.
تشکیل مجمع خیرین استان لرستان
در ادامه این جلسه، دکتر محسن ولیئی؛ مدیرعامل مجمع خیرین کشور و معاون مشارکتهای اجتماعی سازمان امور اجتماعی کشور به ارائه گزارشی از تشکیل مجمع خیرین استان لرستان ارائه کرد و گفت: در جلسهای که با حضور معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان، مدیرکل امور اجتماعی استانداری و حدود ۱۴۰ نفر از خیرین استان برگزار شد، رأی گیری انجام شد و اعضای هیئتمدیره مجمع خیرین استان انتخاب شدند.
در ادامه این بحث، مقرر شد در جلسهای با حضور آقایان ولیئی، ریاحی سامانی و سلیمی، آیین نامه اجرایی نحوه تشکیل شعب در استانها بازنگری شود.
ضرورت همافزایی در حمایت از کودکان بازمانده از تحصیل
بخش دیگری از این جلسه، به معرفی جمعیت مادران نشاط و امید اختصاص داشت که توسط مهراد معافوند و فاطمه حلمی؛ مهمانان جلسه ارائه شد. این مؤسسه بر تاثیر مربی در حمایت از کودکان بازمانده از تحصیل تأکید دارد، لذا به هر دانشآموز یک مربی اختصاص داده میشود که به شکل مجازی بتواند بر مسائل آموزشی و تربیتی دانشآموز نظارت داشته باشد.
مهندس بوربور ضمن قدردانی از زحمات این مجموعه، بر ضرورت همافزایی خیریههای فعال در حمایت از کودکان بازمانده از تحصیل تأکید کرد و گفت: تا زمانی که ساختار و شبکه صحیح برای کار هماهنگ در این حوزه شکل نگیرد، فعالیتهای پراکنده مثل آب در هاون کوبیدن است. به این منظور وزارت آموزش و پرورش به میدان بیاید و تسهیلاتی اعطا کند و کمک کند تا حامیان کودکان بازمانده از تحصیل همافزا شوند.
تحلیلی از وضعیت خیریهها در استان فارس و معرفی یک خیریه
در ادامه، محمدرضا اعرابی؛ مدیرعامل مجتمع مذهبی، فرهنگی، درمانی و صندوق قرضالحسنه محمدیه که از شهر شیراز مهمان این جلسه بود، به ارائۀ تحلیلی از وضعیت خیریهها در استان فارس و معرفی دستاوردها و خدمات خیریۀ متبوع خود پرداخت.
مجمع خیرین حمایت از بیماران دیالیزی تشکیل شود
در ادامه، آقایان امامی و هوشیاری از فعالان باسابقه در حوزۀ حمایت از بیماران دیالیز به ارائۀ تحلیلی از وضعیت دشوار بیماران دیالیزی پرداختند و پیشنهاد کردند تا مجمع خیرین دیالیز تشکیل شود.
مهندس بوربور؛ رئیس هیئتمدیره مجمع خیرین کشور با استقبال از این پیشنهاد بر ضرورت پیگیری این ایده تا وصول به نتیجه تأکید کرد.
همکاری سازمان نظام پزشکی با مجمع خیرین کشور
دکتر محمدحسین قربانی؛ معاون امور اجتماعی و مجلس سازمان نظام پزشکی کشور نیز که از مهمانان جلسه بود، بر همکاری مجمع خیرین کشور و سازمان نظام پزشکی کشور تأکید کرد و گفت: چنانچه از ظرفیت خیرین خارج از کشور به خوبی بهره برداری شود، اتفاقات بسیار خوبی رخ میدهد. امیدوارم مجمع خیرین کشور این ظرفیت را فعال کند.
وی همچنین بر ضرورت همافزایی مجمع خیرین سلامت و مجمع خیرین کشور تأکید کرد.
قربانی این نکته را نیز افزود: در حوزه نظام سلامت، از دو ظرفیت بسیج و امدادگران عاشورا باید به خوبی برای فعالیتهای داوطلبانه و خیرخواهانه استفاده شود.
بررسی جدول اجرایی برنامههای راهبردی مجمع خیرین کشور
بنابراین گزارش، در این جلسه، جدول اجرایی برنامههای راهبردی مجمع خیرین کشور بار دیگر مورد بررسی حاضران قرار گرفت و افراد مسئول و پیگیر هرکدام از برنامهها که در دو جلسۀ قبل مشخص شده بودند، تثبیت شدند و مقرر شد برای افراد پیگیر حکم صادر شود.
بدون دیدگاه