اعضای هیات مدیره

مهندس حبیب‌الله بوربور، رییس هیات مدیره مجمع خیرین کشور

حبیب‌الله بوربور نامی آشنا در عرصه‌های مختلف اجتماعی و سیاسی و فرهنگی کشور است. اگرچه نامش با فعالیت‌های جهادی بر سر زبان‌ها افتاد، اما عمده شهرتش به مدرسه‌سازی باز‌می‌گردد. مرد شماره‌ یک مدرسه‌سازی خیری کشور، کسی است که در کسوت ریاست سازمان نوسازی مدارس کشور، جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور را بنیان نهاد و ارتباط وثیقی با خیرین پیدا کرد که همچنان برقرار است. کسی که سکه مدرسه‌سازی به نامش ضرب شده است، حالا دیگر نه در مدرسه‌سازی، بکله در عرصه‌های دیگر کار خیر و ایجاد شبکه‌های خیری در سطح ملی ورود و حضوری چشمگیر دارد.

نقطه عطف فعالیت‌های او تاسیس مجمع خیرین کشور است. او از بدو تاسیس رییس هیات مدیره این تشکل مردم‌نهاد است.

حبیب‌الله بوربور از سال ۱۳۹۶ عضو شورای اجتماعی وزارت کشور است و از همین‌رو مجمع خیرین کشور یکی از بازوان اجرایی شورای اجتماعی وزارت کشور در مقابله با آسیب‌های اجتماعی به‌شمار می‌رود.

محمدرضا کارگری، نایب‌رییس هیات مدیره مجمع خیرین کشور

محمدرضا کارگری محمدرضا کارگری نایب‌رییس هیات‌مدیره مجمع خیرین کشور در دور جدید انتخابات هیات‌مدیره است. او در سه دوره اخیر در هیات‌مدیره حضور فعال دارد و از بانیان و موسسان جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور هم است و در کنار این‌دو در تاسیس، راه‌اندازی و عضویت هیات‌مدیره بسیاری از تشکل‌های خیری حضور داشته‌است.
علاوه بر این، او یکی از بزرگ‌ترین فعالان اقتصادی کشور در حوزه لوازم الکتریکی است. مجری و سخنران شیرین‌زبان و سخن‌دانی است که همه ما با تاکیداتش در اجرا آشنا هستیم و بسیاری از اشعارش را از بر کرده‌ایم.
با نایب‌رییس هیات‌مدیره مجمع خیرین کشور که در دهه هشتم زندگی پربارش، همچون جوانی شاداب در تمامی جلسات حاضر می‌شود، بیشتر آشنا شویم….

مجتبی رحماندوست، عضو هیات مدیره مجمع خیرین کشور

مجتبی رحماندوست پیش از این ۴ سال عهده‌دار مسئولیت مدیرعاملی مجمع خیرین کشور بوده‌است. صریح‌اللهجه است و کلامش در عین جدی‌بودن، مایه‌هایی از شوخی و طنز دارد.
اعتقاداتی دارد راسخ و پابرجا، به قسمی که اصلا حاضر نیست مرزهایش کمی جابه‌جا شود. منضبط و منظم است. شاگرد اول مجلس شورای اسلامی در حضور و غیاب بود در دوره‌ای که به نمایندگی از مردم تهران در آن حضور داشت، رویایی که در دو دوره بعد هرگز تکرار نشد، حتی وقتی که دو برابر دفعه قبلش رای آورد.
از چهار سال پیش با خیرین پیوند خورده‌است، اما می‌گوید کار خیر دغدغه سالیانش است.
با او در دوره سوم فعالیتش در مجمع خیرین کشور همراه هستیم؛ این‌بار در کسوت عضویت در هیات‌مدیره.

محمدعلی روحی فردپور، عضو هیات مدیره مجمع خیرین کشور

محمدعلی ‌روحی فردپور عضو موسس و هیات مدیره مجمع خیرین کشور است. در تعریف اقدامات خیرخواهانه حاج علی همواره یک جمله را از مهندس بوربور، رییس هیات مدیره مجمع خیرین کشور می‌شنویم: «آقای روحی معمولا کارهایی را انجام می‌دهد و به حوزه‌هایی از کار خیر ورود می‌کند که دیگر خیرین کمتر به سراغ آن می‌روند.» همین تک جمله و مروری بر اقدامات انجام شده توسط ایشان می‌تواند ما را با روحیات حاج علی آشنا کند.

ساخت سوییت برای ملاقات شرعی در زندان‌ها را اولین بار از ایشان شنیدیم و رفتیم و دیدیم. در چند زندان بیش از یکصد سوییت برای ملاقات شرعی زندانیان با خانواده‌هایشان ساخته است با امکاناتی که برابری می‌کند با بهترین هتل‌ها.

او معتقد است، بی شک نیکوکاری بهره‌ای ماندنی و غنیمتی پایدار برای انسان است، کمک به محرومینی که هم‌نوع و هم‌وطن ما هستند، از مهم‌ترین کارها و اعمال نیک است که نباید از آن امتناع کرد.

با بخش‌هایی از اقدامات نیکوکارانه‌این مرد نیکوکار آشنا می‌شویم.

حسن حمزه‌زاده، مدیرعامل مجمع خیرین کشور

حسن حمزه‌زاده روزنامه‌نگار و فعال فرهنگی و اجتماعی است. او دانش‌آموخته علوم ارتباطات اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی است و در حال حاضر دانشجوی دکتری علوم ارتباطات است. از حدود ۲۲ سال پیش با آماده‌سازی و تدوین اولین جلد از مجموعه‌ کتاب‌های جلوه‌های عشق و ایثار، “زندگی و کارنامه بانوان خیر مدرسه‌ساز” در سال ۱۳۷۸ با خیرین و نیکوکاران آشنا شد و همین یک کار کافی بود تا سفارش‌دهنده آن کتاب، یعنی مهندس حبیب‌الله بوربور که رییس وقت سازمان نوسازی مدارس کشور بود، کتاب‌ها و مجله‌های دیگری را به او سفارش دهد و مراودت و آشنایی این دو ریشه بگیرد و در گذر زمان این پیوند محکم‌ و محکم‌تر شود. گزارش‌ از فعالیت‌های خیرین را مدیون برادر ارزشمندم جناب آقای مهندس حبیب‌الله بوربور هستم.”

حمزه‌زاده یکی از موسسان مجمع خیرین کشور است و از ابتدا در کسوت مدیریت روابط عمومی و بازرس هیات‌مدیره در این تشکل مردم‌نهاد فعالیت کرده‌است. او در دوره سوم فعالیت مجمع خیرین کشور با حفظ سمت، با رای قاطع تمامی اعضای هیات‌مدیره به‌عنوان مدیرعامل مجمع خیرین کشور انتخاب شد.

اشکان تقی‌پور، عضو هیات مدیره مجمع خیرین کشور

اشکان تقی‌پور جوان پر انرژی و شاداب و خنده‌رویی است که هم ظرفیت اجرایی بالایی دارد، هم تاب و توانش در رویارویی با ناملایمات، مثال‌زدنی است.
او امین جمع زیادی از هموطنان‌مان در آن‌طرف آب‌هاست. یک‌بار شنیدم حدود ۱۵۰۰ نفر از هم‌میهنان نیکوکارمان در کانادا و آمریکا اقدامات‌شان را با کمک آقای تقی‌پور سامان می‌دهند.
این‌که در این شرایط تحریم این جوان نیکوکار چگونه این کار بزرگ انتقال پول به ایران را انجام می‌دهد و با چه زحمتی، از حد تصور من فراتر است و به آن ورود نمی‌کنم. اما می‌دانم که یکی از کارهای اشکان، در کسوت مدیرعاملی موسسه خیریه نیک‌گامان جمشید، گزارش مرتب اقدامات خیرش در حوزه‌های مختلف به این جمع است، آن‌هم منظم و مرتب و دسته‌بندی شده.
با هم رزومه‌ دکتر اشکان تقی‌پور را مرور می‌کنیم…

دکتر حسین بدخشان، عضو هیات مدیره مجمع خیرین کشور

دکتر حسین بدخشان بیشتر به خاطر مشاغل مدیریتی‌اش مشهور است تا به واسطه پزشک بودنش. اگرچه این اواخر در سه بیمارستان مفید و اختر و حالا در شهید مدرس مدیر بیمارستان بوده است، اما بیشتر دوره کاری خود را در سازمان بهزیستی و هلال احمرطی کرده است. او چه در مشاغل دولتی و چه درفعالیت‌های اجتماعی، همواره با خیرین و نیکوکاران همراه و همدم بوده است.

او اکنون در مصدر یکی از بیمارستان‌هایی است که علاوه بر ارائه خدمات عمومی به بیماران، رکوردار بیشترین ضریب اسکان بیماران مبتلا به کرونا در تهران است و برای همین مورد توجه همکاران خیرش نیز هست.

دکتر بدخشان با افتخار می‌گوید: «در بیمارستان مدرس، علاوه بر خدمات به مردم عادی مبتلا به کرونا، بیشترین تعداد خدمات به خیرین و نیکوکاران داده شده است و بیمارستان مدرس از این منظر هم در بین بیمارستان‌های دیگر رکورددار است

علی‌رضا نبی، عضو علی‌البدل هیات مدیره مجمع خیرین کشور

علی‌رضا نبی را کم‌تر کسی هست که از قاب شیشه‌ای تلویزیون ندیده‌باشد. روابط عمومی بالا، شیرین‌سخنی، سخندانی، خوشفکری و تسلط بر علوم روانشناسی و اقتصاد و کارآفرینی، صفت‌هایی هستند که هر تهیه کننده تلویزیونی را ترغیب و تشویق می‌کنند از دکتر نبی در جایگاه کارشناس، دعوت به همکاری کند.
او ابتکار جالبی در حوزه به‌کارگیری افراد در کارخانه‌هایش دارد و آن، شرط داشتن سوء پیشینه است! همین شرط سبب شده جمع زیادی از زندانیان با سابقه‌های کیفری سخت، در شرکت‌های او در مصدر آموزش باشند. این‌که او با چه ترفندهایی توانسته راندمان کارخانه‌هایش را با این تیپ از همکاران بالا ببرد، حکایت‌های شیرینی دارد که خود او بهترین راوی این حکایت‌هاست. کافی است جست‌و‌جوی کوتاهی در اینترنت بکنید و این روایت‌ها را ببینید و بشنوید.

دکتر علی‌رضا نبی در کنار اشتغالات فراوانش، علاقه وافری به حضور در هیات‌مدیره‌های مجمع خیرین کشور دارد. او با عضویت در هیات‌مدیره‌های مجمع خیرین خراسان رضوی، گلستان، تهران و کشور از مجموع ۱۱ هیات‌مدیره، تا کنون رکورددار است!

پرویز زارعی، بازرس هیات مدیره مجمع خیرین کشور

پرویز زارعی، از کارشناسان مجرب سازمان بهزیستی است در ارائه طرح‌های کارآمد. در سطح ملی و بین المللی بسیار با تجربه است و هوشمندانه حرکت می‌کند. در باز کردن گره‌های کاری هم بسیار هنرمند است. توانایی او در اجرای طرح‌های پیشنهادی‌اش زبانزد شده است.

پرویز زارعی در دو دوره قبل معاون مدیرعامل بود، اما این‌بار بناست از توان او در کسوت بازرس هیات مدیره استفاده شود. حضور او در جلسات مجمع خیرین کشور فرصتی است تا تجربه‌های ناب‌اش را ارائه کند. او دانشجوی دکترای مدیریت منابع انسانی است.

نادر رباحی سامانی، بازرس هیات مدیره مجمع خیرین کشور

نادر ریاحی سامانی، برخلاف من که کیف‌های سنگینی بر دوش می‌کشم، کیف سبکی همواره به همراه دارد، اما حتما و حتما یک کتاب داخل کیفش هست. مثل فرنگی‌ها در داخل هواپیما، اتوبوس، مترو و … کتابش را درمی‌آورد و شروع به خواندن می‌کند تا خوابش ببرد! او حقوق‌دان است و نگاهی به رزومه فعالیت‌هایش گواه بر این است که در مصدر امور حقوقی کشور سالیان سال حضوری موثر و مفید داشته است. قبل از این که‌ با او در مجمع خیرین کشور آشنا بشوم دوست ندیده‌ام بود و صدها نامه از موکلین نماینده قزموین در مجلس شورای اسلامی را برایش فرستاده بودم.

و اما حالا در دوره بازنشستگی، بیشتر ترجیح می‌دهد در جایگاه مشاور حقوقی خیریه‌ها و خیرین نقش‌آفرینی کند و در مجمع خیرین کشور هم عضو کمیسیون حقوقی است و در این دوره همچنین بازرس هیات مدیره است.